Tuesday, July 1, 2014

kumpulan cara memakai jilbab segi empat simpel

kumpulan cara memakai jilbab segi empat simpel Как да се носят хиджаб правоъгълна лесно и просто може да се ускори времето. Този тип воал като много подходяща за тези, които имат много суетня и дейност, така че те могат да спестят време за други дейности. Жени и домакини за кариерата обикновено са segudnag ежедневни дейности започват миене, готвене, да се грижи за децата, да работят дейности или в офиса или някъде другаде.

kumpulan cara memakai jilbab segi empat simpel


Правоъгълна хиджаб забрадка е един вид от най-лесен за използване и може да dikreasikan разнообразие от форми, които могат да бъдат адаптирани към различни условия. Правоъгълна хиджаб е също много подходяща за тийнейджъри и млади майки, които искат terliihat модерен и модерен. Заинтересованите да го пробвам? Иди да видиш някои снимки настойнически по-долу.

Hijab От многото видове хиджаб творения, правоъгълна хиджаб е най-лесният вариант за начинаещи, както и тези, които вече са експерт. Преди да започнете урока, трябва да настроите някои устройства, като например правоъгълна главата шал, една игла и някои аксесоари, ако е необходимо. Ето някои снимки на урока:

Не е съвсем лесен и прост начин да носят хиджаб правоъгълник по-горе? Просто изберете творения, които можете да се адаптират към нуждите и ден за ден настроението. В допълнение, можете да опитате модерен начин да носят хиджаб за модерен външен вид. Така че, какво чакате? На добър час!

No comments:

Post a Comment